Wat zijn Frownies?


Frownies zijn pleisters van natuurlijke, huidvriendelijke materialen die gemaakt zijn om rimpels op het voorhoofd, rond de ogen en de mond te verminderen of te laten verdwijnen.

 

Op een gebruiksvriendelijke manier worden met Frownies de onderliggende spieren in het gezicht opnieuw getraind. Ze zorgen weer voor een juiste, ontspannen en natuurlijke spanning van deze spieren.


In feite zorgen Frownies ervoor dat de spieren hun kracht en hun natuurlijke spanning weer terugkrijgen.


Frownies zijn een effectief en betaalbaar alternatief voor Botox, en u kunt ze gewoon thuis gebruiken.
Wanneer u voor de eerste keer Frownies gebruikt, dan zult u deze ten minste 3 tot 4 uur per keer op moeten houden. Het meest ideaal is s nachts. Uiteindelijk gebruiken de meeste mensen de Frownies 3 tot 4 weken achtereen, sommige langer, sommige korter. Dit hangt af van de rimpels die u heeft. Wanneer de rimpels verminderd zijn dan kunt u zelf bepalen hoe vaak u Frownies wekelijks blijft gebruiken. Dit hangt af van uw eigen verlangen.

Niet alleen kunt u Frownies s nachts gebruiken, maar ook tijdens momenten op de dag dat het u uitkomt (lezen, tv kijken, tuinieren, autorijden). U kunt al binnen een paar weken resultaat verwachten.

Na een aantal nachten gebruik van Frownies zult u s ochtends al ontdekken dat de rimpels verminderen. s Avonds kunnen deze weer zichtbaar zijn; dat is afhankelijk van hoe de dag is geweest. Maar hoe meer nachten u Frownies gebruikt, hoe sneller het resultaat de hele dag zal duren.