Frownies Natural Under Eye Treatment Patches
De Frownies All Natural Under Eye Treatment Patches geeft u het gemak om thuis uw ogen een complete behandeling te geven!

De Eye Patches zijn een unieke aanvulling op de Frownies anti-rimpelpleisters alsmede de overige verzorgende producten uit het Frownies-assortiment.

Omdat de Frownies anti rimpelpleisters niet geschikt zijn voor de gebieden onder de ogen (de zgn. wallen-gebieden) zijn er nu de Eye Patches!

Wat doen de Frownies Under Eye Patches?

De Eye Patches bevatten cactuscollageen wat ervoor zorgt dat het verloren gegane collageen in de huid weer opgebouwd wordt.
Andere ingredienten beschermen de huid tegen vrije radicalen en collageen-afbrekende enzymen. Deze beschermende actie kan daarmee de vorming van vroege gezichtsrimpels, veroorzaakt door het verlies van elasticiteit, tegengaan.

Daarnaast beschermt het de huid tegen schade veroorzaakt door vrije radicalen en onderdrukt bovendien de vorming van melaninepigment door de activiteit van Tyrosinase te verhinderen. Het is ontstekingswerend en antibacterieel. Het wordt goed verdragen door de huid, veroorzaakt geen irritatie en heeft geen giftigheids- of neveneffecten.

De Frownies Under Eye Patches verbeteren de huidskleur en teint. Frownies Under Eye Patches, voor optimale zachtheid, uitstraling en vochtbehoud van de huid.Ingredienten: Cactus Collagen, Arbutin, Lubrajel Oil, DMDMH, DISODIUM EDTA, Dimethicone Cream, Vitamin C, Vitamin E , Aloe Vera, Vitamin B 3 (niacin), L-Lactic Acid, L-Sodium Lacctate3 Amino Phosphate Derivative, Xanthan Gum, Dimethicone3 x 2 Under Eye Patches voor een complete behandeling

Instructies:
Na het verwijderen van alle make-up kunt u de huid een dieptereiniging geven met de Frownies pH Balancing Complexion Wash. Breng daarna de Immune Perfect op, op het volledige gezicht en de oogleden.

Open de blister door een einde los te maken en verwijder het beschermende plastic laagje.
De Eye Patch is een gel, gemaakt van cactuscollageen, zodat u de huid kunt zien wanneer u de patch onder het oog plakt.

Breng de Eye Patch direct onder het oog aan zodanig dat u alle lijnen van de huid onder het oog gladstrijkt.
De Eye Patches zijn aan een zijde breder. Zorg dat de brede zijde bij de ooghoek geplaatst wordt, zodat de ooghoek en het onderoog op wanggebied bedekt is (zie foto).

Bevochtig uw vingers met schoon water of met Frownies Rose Water Hydration Spray en strijk zachtjes de huid glad.
Doe hetzelfde onder het ander oog en laat ze 30 minuten inwerken.

U kunt de patches na 30 minuten verwijderen en ze in de blister terugplaatsen om ze voor een 2e behandeling te gebruiken. Indien u ze langer dan 30 minuten gebruikt dan is dit niet meer mogelijk.

De Eye Patches bevatten ingredienten die door de huid worden opgenomen na het aanbrengen. De inwerktijd van 30 minuten is gewaarborgd, maar u kunt mogelijk een tweede maal van de Eye Patches gebruik maken omdat de ingredienten in de Eye Patches niet compleet door de huid opgenomen hoeven te zijn in die 30 minuten. Wij adviseren u om dit de eerste keren te testen omdat dit o.a. afhankelijk is van het huidtype.

N.B. Plaats de gebruikte Eye Patch voor een 2e behandeling niet op andermans gezicht!

Hoe spoedig zie ik het resultaat?
Dit is afhankelijk van uw huid en de staat daarvan. U zult direct resultaat zien, en duurzame verbetering bij voortdurend gebruik. Het resultaat zal uiteraard per persoon verschillend zijn, maar is tenminste 3-7 dagen zichtbaar. Met herhaalde behandelingen zult u langer resultaat zien.

Advies:
Zorg er altijd voor dat u uw huid gehydrateert houdt, de huid dagelijks goed schoon houdt en deze beschermt tegen invloeden van buitenaf.

PS. Sommige problemen onder de ogen kunnen een teken van allergieen of dehydratatie van de inwendige organen zijn.